Concept teamindelingen 2020-2021

Hierbij de concept teamindeling voor het seizoen 2020-2021. Bij het maken van de conceptindeling is er contact geweest met verschillende trainers en is er gekeken naar de wensen en behoeften vanuit alle leden die zijn aangegeven vanuit de enquête (dank voor het invullen!). 

De TC heeft geprobeerd om zoveel mogelijk wensen en behoeften te vervullen waar mogelijk, helaas kan dit niet altijd voor iedereen worden gerealiseerd. Wij vragen hiervoor uw begrip, mocht het anders zijn dan u had aangegeven.

De trainers en trainingstijden volgen op een later moment, hier zijn wij met de TC nog mee bezig.

Mochten er vragen zijn naar aanleiding van de concept teamindeling dan kunt u contact opnemen met de TC met de verschillende contactpersonen per lijn.

Download (PDF, 412KB)

Download (PDF, 432KB)

Download (PDF, 385KB)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Coronamaatregelen bij Trivos en Sportcentrum Arcus 😷

Ook Sportcentrum Arcus en Trivos hebben maatregelen genomen om te voldoen aan de protocollen van het RIVM en richtlijnen van NOC*NSF en Nevobo. Laten we er samen voor zorgen dat we ons hier aan houden.

Graag extra aandacht dat het niet de bedoeling is dat je als team tijdens een training of wedstijd gaat juichen of yellen. Bedenk met je teamgenoten een ludieke coronaproof oplossing om toch het teamgevoel te behouden.

Wij wensen alle teams veel volleybalplezier toe!