Dames 1 speelt belangrijke wedstrijd tegen directe concurrent Ledub

De laatste thuiswedstrijd tegen directe concurrent VCN was uiterst succesvol met een 4-0 overwinning. De daaropvolgende uitwedstrijd tegen koploper Peelpush werd weliswaar met 4-0 verloren, maar toch speelden onze dames daar een goede partij met vooral veel vechtlust.

Vanmiddag wederom tegen een directe concurrent en wel tegen Ledub uit Budel. Vorig jaar 2 november hebben we daar gewonnen met 1-3, waarvan zelfs 2 sets met 14-25 en 15-25. Ledub zal uit zijn op eerherstel en zal volop gemotiveerd zijn een goed resultaat neer te zetten.

Voor onze dames is het vandaag de kans om punten te behalen, temeer omdat nummer 10 ODI tegen de nummer 3 Volley Meerkerk moet spelen en waarschijnlijk punten zal laten liggen.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*