Schrijf je nu in voor het Trivoskamp 2020!

In mei is het weer zover! Dan gaan we met z’n allen op kamp! Het jaarlijkse Hemelvaartkamp van Trivos. Dat mag je natuurlijk niet missen! We gaan weer naar de prachtige locatie in de bossen van Mill. Het kamp begint op donderdag 21 mei. De laatste dag is zondag 24 mei 2020.

Digitaal inschrijven en betalen

Het inschrijfgeld bedraagt € 65,00 per kind*.

Aanmelden en betalen (iDEAL) gaat ook dit jaar digitaal via deze link.

Om het Trivoskamp goed te kunnen organiseren, is het noodzakelijk dat wij de inschrijving uiterlijk 31 maart 2020 binnen hebben.

Heeft u nog vragen? Mail Mark Schouten: mark@trivos.nl. U krijgt in week 18 / 2020 (27 april t/m 3 mei) per e-mail een uitgebreide brief met alle noodzakelijke informatie.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Coronamaatregelen bij Trivos en Sportcentrum Arcus 😷

Ook Sportcentrum Arcus en Trivos hebben maatregelen genomen om te voldoen aan de protocollen van het RIVM en richtlijnen van NOC*NSF en Nevobo. Laten we er samen voor zorgen dat we ons hier aan houden.

Graag extra aandacht dat het niet de bedoeling is dat je als team tijdens een training of wedstijd gaat juichen of yellen. Bedenk met je teamgenoten een ludieke coronaproof oplossing om toch het teamgevoel te behouden.

Wij wensen alle teams veel volleybalplezier toe!