Blijft D2 tegen Heyendaal in de winning mood?

De tweede helft van de competitie is Trivos dames 2 uitstekend begonnen met 2 overwinningen. Er werd thuis met 3-1 van de toenmalige nummer 1 gewonnen en een week later werd er met 0-4 gewonnen van de hekkensluiter. Twee totaal verschillende wedstrijden en uitersten in tegenstand, maar wel met maximaal resultaat. Dit resulteert in een huidige koppositie!

Met 45 punten op zak uit 13 wedstrijden staat vandaag het duel tegen Heyendaal dames 3 op het programma. Trivos wilt heel graag revanche nemen, want de vorige keer werd er met 2-3 verloren in Nijmegen. Het is een gegeven dat Trivos het altijd lastig heeft tegen Heyendaal dus daarom zullen ze vandaag extra gebrand zijn om de koppositie te behouden. Om dit te realiseren zal met name de servicedruk het verschil gaan maken. En daarnaast is alle support natuurlijk meer dan welkom!

1 Comment on Blijft D2 tegen Heyendaal in de winning mood?

  1. Mooie overwinning dames. Ga zo door naar de 3de divisie.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*