Trivosdames 3 sets collectieve off-day

Next Volley Dordrecht Dames 1  –  Trivos Dames 1  4-0 (25-17, 26-24, 25-15, 25-9)

Na de goede start van vorige week tegen de dames van HLB Van Daal DS uit Den Dungen (3-1 winst), stond afgelopen zaterdag de wedstrijd tegen de nummer 2 Next Volley op het programma.
De thuiswedstrijd in 2019 werd uiteindelijk gewonnen door Next Volley met 1-3, na een 1-0 voorsprong voor Trivos.
Trivos reisde naar Dordrecht zonder de zieke Korinda Kant maar met Judith Schaap en Kristy Govaerts.

Gedurende alle sets kwam Trivos er niet aan te pas. Alleen de 2e set werd op het eind nog even spannend. Bij een achterstand van 21-14 scoorde Michelle Koolen op de achterlijn. Om en om werd gescoord en bij een stand van 24-21 scoorde Anne Veenstra. Een aanval van Next Volley werd uit het veld geslagen 24-23. Timeout Next Volley. De mooie omloopbal van Vera de Weerdt op Manon Ottjes zorgde voor de gelijkmaker. De 3e service van Lieke Wouters ging volgens de scheidsrechter uit het veld, maar hierover waren de meningen verdeeld. Ook de laatste aanval van Trivos vloog nipt uit het veld 26-24.

Trivos was verslagen en kwam deze klap niet meer te boven. Af en toe deed Trivos nog iets terug en soms kwam daar een mooie aanval uit. Next Volley liet zien waarom het zo hoog in de ranglijst staat en met goed verdedigingswerk, mooie aanvallen en heel bekeken listige balletjes werd Trivos in haar hemd gezet.

Coach Peter Groenen was na afloop niet te spreken over met name de instelling van zijn team: “Ik weet niet wat het precies was. Er was geen wil om te winnen. Voor de wedstrijd hebben we het hier nog over gehad, maar in het veld zag ik er niets van terug.”

Trivos heeft iets recht te zetten en zal dat aankomende zaterdag 25 januari tegen directe concurrent VCN kunnen doen. VCN staat 1 plaats boven Trivos.

Het duel vindt plaats in Sportcentrum Arcus en begint om 15:30 uur.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Coronamaatregelen bij Trivos en Sportcentrum Arcus 😷Geldend vanaf 15 december 2020

- Er is vanaf 15 december 2020 geen binnensport toegestaan. Er zal dus tot en met 9 februari 2021 niet getraind gaan worden in Sportcentrum Arcus.

- Buiten sporten voor de jeugd tot en met 17 jaar is toegestaan, zij hoeven hierbij geen 1.5 meter afstand hoeven te houden.