Schrijf je nu in voor het Trivoskamp 2020!

In mei is het weer zover! Dan gaan we met z’n allen op kamp! Het jaarlijkse Hemelvaartkamp van Trivos. Dat mag je natuurlijk niet missen! We gaan weer naar de prachtige locatie in de bossen van Mill. Het kamp begint op donderdag 21 mei. De laatste dag is zondag 24 mei 2020.

Digitaal inschrijven en betalen

Het inschrijfgeld bedraagt € 65,00 per kind*. Aanmelden en betalen (iDEAL) gaat ook dit jaar digitaal via het formulier op deze pagina.

Om het Trivoskamp goed te kunnen organiseren, is het noodzakelijk dat wij de inschrijving uiterlijk 31 maart 2020 binnen hebben.

Heeft u nog vragen? Mail Mark Schouten: mark@trivos.nl. U krijgt in week 18 / 2020 (27 april t/m 3 mei) per e-mail een uitgebreide brief met alle noodzakelijke informatie.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Coronamaatregelen bij Trivos en Sportcentrum Arcus 😷Geldend vanaf 14 oktober 2020

- Momenteel zijn alle competities en toernooien tijdelijk stilgelegd. Voor 18+ wordt er daarnaast ook niet getraind. Jeugd en jongeren tot 18 trainen wel 'gewoon' door.

- De kantine blijft gesloten. Daarnaast is het ook niet mogelijk te douchen en zijn kleedkamers gesloten.

- Kom vlak voordat de training begint pas naar Sportcentrum Arcus en verlaat de hal zo snel mogelijk weer na afloop.

- Voor iedereen van 13 jaar en ouder geldt bij binnenkomst op en bij vertrek van de accommodatie een dringend advies een niet-medisch mondkapje te dragen.