Lien, Felice, Norah en Famke door naar selectietraining Pre-Jeugd Oranje

Lien heeft op zondag 12 januari een voorselectie gedaan in Rotterdam en Norah en Famke (geboortejaar 2006 en spelend in MB1) hebben zondag 19 januari voorselectie gedaan in Arnhem. Ze mogen door naar de selectietraining voor Pre-Jeugd Oranje op 16 februari in Papendal. 

Felice (2008, spelend MC1) heeft ook deelgenomen aan de voorselectie op zondag 19 januari in Arnhem voor de meiden uit het geboortejaar 2007. Zij mag op zondag 9 februari selectie training doen op Papendal.

Imke, Mariette en Jade hebben ook meegedaan aan de voorselectie in Arnhem. Imke en Mariette zijn niet door de voorselectie gekomen en Jade ook niet, maar heeft wel een uitnodiging gekregen voor een stage plek om mee te trainen bij het RTC o13 in Arnhem.

Namens Trivos veel plezier en succes met de selectie training voor Pre-Jeugd Oranje!

Foto v.l.n.r. (Felice, Lien, Norah, Famke).

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Coronamaatregelen bij Trivos en Sportcentrum Arcus 😷

Ook Sportcentrum Arcus en Trivos hebben maatregelen genomen om te voldoen aan de protocollen van het RIVM en richtlijnen van NOC*NSF en Nevobo. Laten we er samen voor zorgen dat we ons hier aan houden.

Graag extra aandacht dat het niet de bedoeling is dat je als team tijdens een training of wedstijd gaat juichen of yellen. Bedenk met je teamgenoten een ludieke coronaproof oplossing om toch het teamgevoel te behouden.

Wij wensen alle teams veel volleybalplezier toe!