Dames 1 wil het jaar goed starten tegen HLB Van Daal

Allereerst wensen de Trivosdames jullie allemaal een gezond en sportief 2020. 2020 wordt het jaar van de waarheid voor onze dames. Zal het geluk nu eens een keer meezitten, want volleyballen kunnen ze als de beste.

In de laatste 2 wedstrijden van het oude jaar werd een 2-0 voorsprong uit handen gegeven in een 5-setter. Hoe jammer! De grote vraag is natuurlijk: hoe was dit mogelijk? Coach Peter zal de filmbeelden uiteraard goed hebben terug gekeken en wellicht de oplossing gevonden hebben.

Welnu, in 2020 beginnen de dames met een schone lei en gaan ze nog even door met het vuurwerk. Vandaag is de tegenstander de nummer 5 HLB Van Daal uit Den Dungen. De uitwedstrijd in 2019 op 28 september was een 3-1 nederlaag, waarvan de eerste set met 22-25 gewonnen werd.

HLB haalde daarin totaal 97 punten en Trivos 84. Het zat dus allemaal dicht bij elkaar. Zaterdag de kans om revanche te nemen.

zaterdag 11 januari
15.30 u Trivos DS1 – HLB Van Daal/DS DS1

Leave a comment

Your email address will not be published.


*