D2 gaat voor aansluiting met koploper

Een nieuw jaar en Trivos dames 2 maakt zich op voor de 2e helft van de competitie. Ze beginnen vanuit de 3e plek met 36 punten uit 11 gespeelde wedstrijden. Een mooie uitgangspositie gezien het doel is om zo hoog mogelijk te eindigen in deze promotieklasse.

Zaterdag 11 januari wordt er gespeeld tegen Gemini Dames 2. In September is er op een maandagavond heel goed resultaat geboekt en wisten de Trivos dames met 2-3 te winnen van de huidige koploper. Indien er vandaag gewonnen wordt kan er een gat geslagen worden aangezien Gemini ‘slechts’ 6 punten meer heeft uit evenveel gespeelde wedstrijden. Hiervoor zal er door de thuisploeg erg scherp gespeeld moeten worden en met name met veel druk geserveerd moeten worden. De ervaring uit de vorige strijd heeft ons geleerd dat dit erg effectief is. Daarnaast zal er veel gevarieerd moeten worden in de aanval en uiteraard met veel enthousiasme en overtuiging gespeeld moeten worden.

Het team is compleet dus dit zou helemaal goed moeten komen. Daarna Trivos dames 1 aanmoedigen en gezamenlijk proosten op een nieuw sportief jaar!

zaterdag 11 januari
13.00 u Trivos DS2 – Gemini DS2

Leave a comment

Your email address will not be published.


*