Alle Trivos teams tijdens voorronde NOJK in kruisfinale gestrand

Dit seizoen ging Trivos voor het eerst in de geschiedenis meer doen met zeven teams met het NOJK (Nederlands Open Jeugd Kampioenschappen), dit is het grootste en sterkste toernooi dat wordt georganiseerd door de NeVoBo waarbij alle verenigingen meedoen gelegenheidsteams meedoen op basis van leeftijd. Gedurende dit toernooi gaat het om prestatie en winnen. Hieronder korte wedstrijdverslagen van de spelende teams. JA was vrijgeloot voor de voorronde en zal pas 15 februari in actie treden tijdens de halve finale ronde.

Jongens CMV N6

Moest spelen in Eibergen in een poule met Vovem’90, Twente’05 en DAC Dedemsvaart. De eerste wedstrijd ging verloren met 25-15 en 25-18 tegen Vovem’90. Vervolgens de tweede wedstrijd tegen Twente’05 werd een gelijkspel 16-25 en 25-23 (onderling resultaat in het voordeel van Twente’05). De laatste wedstrijd tegen DAC Dedemsvaart, dit werd ook een gelijkspel. 25-13 en 20-25 in het voordeel van Trivos. Dit hield in dat er drie teams met twee punten in de poule waren. Maar onderling resultaat telt, DAC Dedemsvaart had zowel tegen Twente’05 en Trivos verloren. Echter heeft Trivos onderling van Twente verloren met setpoints. De jonge mannen hebben een mooie ervaring en een leuke dag gehad gedurende de dag!

Meisjes CMV N6

Moest spelen in Eibergen in een poule met Dash, Captains***Kangeroe en Alterno.
De eerste wedstrijd was een kraker tegen Captains***Kangeroe. De wedstrijd werd beide sets nipt verloren met 23-25 en 22-25. De tweede wedstrijd was tegen Alterno. De eerste set ging verloren met 17-25, maar de tweede set werd gewonnen met 25-17. Nu moesten de meiden de laatste wedstrijd opnemen tegen Dash. Ze hadden een set nodig om toch nog derde te worden in de poule om uiteindelijk te kunnen kruizen. Echter ging dit niet vanzelf, de eerste set werd verloren met 25-19, maar gelukkig herstelden de meiden goed en werd de tweede set gewonnen met 21-25.

De laatste wedstrijd, kruisfinale tegen de nummer twee van de andere poule Elite/Dynamo. Echter was de tegenstander net te sterk en werd er ruim verloren met 25-16 en 25-13.

Jongens C

Moest spelen in Raalte in een poule met Twente’05, SV Dynamo, Salvora en Rouveen. De eerste wedstrijd tegen Salvora ging verloren met 7-25 en 20-25. De tweede wedstrijd moesten de mannen het opnemen tegen Rouveen en daar werd van gewonnen met 14-25 en 6-25. De derde wedstrijd tegen Twente’05 en deze ging verloren met 25-11 en 25-8. De vierde poule wedstrijd moest nog worden gespeeld tegen SV Dynamo. Echter ging deze wedstrijd ook verloren met 14-25 en 8-25. De jongens mochten nog wel kruizen tegen Aetos. Echter werd deze wedstrijd ook verloren met 25-10 en 25-15.

Meisjes C

Moest spelen in de Lutte in een poule met Aetos, Set-up’69, Krekkers en SV Dynamo en vertrokken om 08.15u vanaf de Arcus.
Om 11.00u de eerste wedstijd tegen Aetos en moesten een beetje op gang komen en wonnen beide sets met 25-18. Daarna erachteraan tegen SV Dynamo wellis waar met goed spel zijn beide sets verloren met 25-15 en 25-20. Om 14.00 mochten de meiden opnieuw gaan spelen tegen de Krekkers, echter was dit team ook te sterk en verloren de wedstrijd met 25-16 en 25-6. Om 16.00 moest de laatste wedstrijd worden gespeeld tegen Set-up ’69, de winnaar hiervan zou derde worden in de poule en mag de kruisfinale spelen. Deze wedstrijd werd overtuigend gewonnen met 25-18 en 25-14.

Uiteindelijk de kruisfinale om 17.15u tegen de nummer twee van de andere poule Orion.
Dit was een mooi spektakel, met mooi en goed spel. De eerste set ging nipt verloren met 25-23, maar drie keer terug gekomen van een vijf punten achterstand. Dit bood perspectief voor de tweede set. Deze werd gewonnen met 25-18. Nu de derde en laatste set tot de 15 punten. De meiden begonnen enorm sterk en stonden tot de 14 punten de set voor. Echter is het de meiden niet gelukt om de set binnen te slepen en verloren met 16-14 de alles bepalende set voor een plek in de halve finale.

Meiden mogen trots zijn hun behaalde prestatie op z’n lange dag, hierop werden de meiden nog beloond met een uitstapje naar de MC Donalds, uiteindelijk waren we om 21.00u weer bij de Arcus.

Meisjes B

Moest spelen in Gennep in een poule met Hofnar-BOVO, Swikaros en Orion.
De meiden starten om 09.45u hun eerste wedstrijd tegen Swikaros en wonnen de eerste set met 25-13, maar de tweede set ging verloren met 25-22. De tweede wedstrijd was pas om 13.00 tegen Orion. Dit was een zwaar bevochten wedstrijd waarbij de eerste set met 25-22 werd gewonnen en de tweede set met 25-22 werd verloren. Vervolgens de laatste wedstrijd tegen de Hofnar-BOVO werd gewonnen met 25-21 en 25-12.

De meiden werden 2e in de poule en mochten kruizen tegen de nummer drie van de andere poule tegen Hovoc. De eerste set werd nipt gewonnen met 26-24. De tweede set werd ruim verloren met 25-15. Hier kwam dus net als meisjes C een alles bepalende derde set tot de 15 punten.  Deze set ging helaas verloren met 15-13.

Meisjes A

Moest spelen in Borne in een poule met Swikaros, Captains***Kangeroe en VoCASA.
De eerste wedstrijd tegen Captains***Kangeroe werd de eerste set gewonnen met 10-25, maar de tweede set werd verloren met 25-15. De tweede wedstrijd moesten de meiden het opnemen tegen Swikaros, deze wedstrijd werd gewonnen met 25-17 en 25-9. Vervolgens de laatste bepalende poule wedstrijd, de winnaar hiervan zou eerste worden in de poule en door zijn na de halve finale ronde.
De eerste set werd gewonnen met 25-22, maar de tweede set ging helaas verloren met 18-25.

Nu moesten de meiden nog een kruisfinale spelen tegen Spiker. De eerste set werd nipt verloren met 26-24. De tweede set werd ruim gewonnen met 25-15. Dit betekent een derde beslissende set tot de 15 punten. Helaas werd de set door Spiker gewonnen met 15-13 (net zoals MB en MC met twee punten verschil).

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Coronamaatregelen bij Trivos en Sportcentrum Arcus 😷Geldend vanaf 14 oktober 2020

- Momenteel zijn alle competities en toernooien tijdelijk stilgelegd. Voor 18+ wordt er daarnaast ook niet getraind. Jeugd en jongeren tot 18 trainen wel 'gewoon' door.

- De kantine blijft gesloten. Daarnaast is het ook niet mogelijk te douchen en zijn kleedkamers gesloten.

- Kom vlak voordat de training begint pas naar Sportcentrum Arcus en verlaat de hal zo snel mogelijk weer na afloop.

- Voor iedereen van 13 jaar en ouder geldt bij binnenkomst op en bij vertrek van de accommodatie een dringend advies een niet-medisch mondkapje te dragen.