Trivos D2 – Scylla D1 (13:00 uur)


Op dit moment staat Trivos Dames 2 met 29 punten uit 9 gespeelde wedstrijd op de 4e plek in de competitie. Het aantal punten van de bovenste teams ligt echter heel dicht bij elkaar, waardoor deze stand niet heel veelzeggend is. Om bovenin mee te blijven draaien is het daarom belangrijk dat Trivos stabieler gaat spelen. Er worden nog te vaak sets vrij eenvoudig weggeven, waardoor er wel wordt gewonnen maar niet het maximale resultaat wordt behaald.

Zo ook afgelopen zaterdagavond in Arnhem tegen Aetos. Trivos speelt niet constant genoeg, maar weet toch op een 0-3 voorsprong te komen. De laatste set is er geen overtuiging meer en deze wordt verloren. Dit setverlies heeft een vervelende nasmaak. Coach Hennie geeft aan dat ook deze sets gewonnen moeten worden en de meiden dit aan hunzelf verplicht zijn. Willen ze zichzelf onderscheiden van de andere teams bovenin de competitie, dan zal dit de manier zijn waarop er meer punten behaald moet worden dan de concurrentie.

Twee dagen eerder werd er in de beker verloren van Waho met 1-3. Ook hier werd niet het maximale resultaat bereikt, want een 5e set was wel op zijn plaats geweest. Na de uitschakeling in de bekercompetitie is er des te meer aandacht nu voor de reguliere competitie.

Komende zaterdag wordt er thuis gespeeld tegen Scylla dames 1. Dit team hoort tot de verandering niet tot de bovenste groep in de competitie, maar staat met 12 punten op een 11e plek. In theorie vandaag dus de mogelijkheid om wél die maximale 5 punten te behalen. Dit zullen de meiden toch echt zelf moeten doen door middel van afwisseling in de aanval, overtuiging en een overtuigende servicedruk. Dit samen met het enthousiasme en inzet wat de afgelopen wedstrijden wel aanwezig was kan het een hele leuke wedstrijd worden.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Coronamaatregelen bij Trivos en Sportcentrum Arcus 😷

Ook Sportcentrum Arcus en Trivos hebben maatregelen genomen om te voldoen aan de protocollen van het RIVM en richtlijnen van NOC*NSF en Nevobo. Laten we er samen voor zorgen dat we ons hier aan houden.

Graag extra aandacht dat het niet de bedoeling is dat je als team tijdens een training of wedstijd gaat juichen of yellen. Bedenk met je teamgenoten een ludieke coronaproof oplossing om toch het teamgevoel te behouden.

Wij wensen alle teams veel volleybalplezier toe!