Dames 1 gaat voor eerherstel tegen Spivo

Onze dames hebben iets goed te maken na afgelopen zaterdag. Natuurlijk, makkelijk gezegd…..de beste stuurlui enzovoort…., maar het was dan ook niet goed daar in Noord Oost West Boven Onder en Middelbeers. Nog steeds een beetje tureluurs van… 4-0 tegen de ploeg die onder ons (nog steeds) stond.

Vanmiddag mogen de dames laten zien dat het een incident betrof en er in ieder geval volledig voor gaan. Deze week lekker getraind, dus de ingrediënten zijn aanwezig. Spivo uit Spijkenisse staat qua gewonnen sets gelijk met Trivos (14). Omdat de dames uit Spijkenisse 2 sets minder verloren hebben staan ze 1 plaats hoger (9e). Op papier 2 gelijkwaardige teams, waarbij Trivos het thuisvoordeel heeft.

Trivos heeft alle troeven in eigen hand en kan vanmiddag laten zien dat het 2e divisiewaardig is. Knalluhhhh met die hap en de punten binnen harken.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Coronamaatregelen bij Trivos en Sportcentrum Arcus 😷

Ook Sportcentrum Arcus en Trivos hebben maatregelen genomen om te voldoen aan de protocollen van het RIVM en richtlijnen van NOC*NSF en Nevobo. Laten we er samen voor zorgen dat we ons hier aan houden.

Graag extra aandacht dat het niet de bedoeling is dat je als team tijdens een training of wedstijd gaat juichen of yellen. Bedenk met je teamgenoten een ludieke coronaproof oplossing om toch het teamgevoel te behouden.

Wij wensen alle teams veel volleybalplezier toe!