Trivosdames beetje uit vorm

ODI Dames 1  –  Trivos Dames 1  4-0 (25-21, 25-19, 25-22, 25-13)

Het begin van de eerste set leek zo mooi. Een snelle 0-2 voorsprong met goed volleybal, was dik verdiend. Ondanks de wedstrijden links en rechts van het speelveld, waardoor ballen regelmatig het veld in vlogen, speelde Trivos goed volleybal. ODI kwam weliswaar goed mee, maar toch had Trivos de overhand. Bij 8-8 scoorde ODI twee maal door persoonlijke fouten aan Trivoszijde en coach Peter Groenen vroeg zijn eerste timeout aan. De ketser in het Trivos achterveld en de Trivosaanval in het net zorgden meteen voor de tweede Trivos timeout. Na de timeout sloeg ODI de service in het net. De volgende serviceserie van Esmee Driessen brachten 3 aces op met tussendoor een killblok van Korinda Kant en Trivos stond weer op een voorsprong 12-13. De timeout van de ODI coach was goud waard 16-13. Bij 18-18 kwam de klad er bij Trivos in. Op de service van ODI had Trivos niet direct een antwoord en stoomde ODI door naar 25-21 met het laatste punt dwars door het Trivosblok.

De resterende 3 sets waren voor Trivos desastreus. De chemie was weg en niets lukte meer. Daarentegen kreeg ODI vleugels en lukte alles. Services op het net vielen op de helft van Trivos. Veel persoonlijke fouten en misverstanden bij Trivos waren schering en inslag. ODI was de bovenliggende partij en volgens een ODI supporter was dit verreweg de beste wedstrijd in het seizoen van ODI. Voor ODI was dit wellicht haar beste partij, voor Trivos de slechtste.

Komende week de taak aan trainer/coach Peter Groenen om zijn dames weer op en top te prepareren voor de volgende partij tegen de nummer 9 Spivo Dames 1 uit Spijkenisse.

Het duel begint om 15:30 uur in thuishaven Sportcentrum Arcus en de entree is gratis.    

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Coronamaatregelen bij Trivos en Sportcentrum Arcus 😷

Ook Sportcentrum Arcus en Trivos hebben maatregelen genomen om te voldoen aan de protocollen van het RIVM en richtlijnen van NOC*NSF en Nevobo. Laten we er samen voor zorgen dat we ons hier aan houden.

Graag extra aandacht dat het niet de bedoeling is dat je als team tijdens een training of wedstijd gaat juichen of yellen. Bedenk met je teamgenoten een ludieke coronaproof oplossing om toch het teamgevoel te behouden.

Wij wensen alle teams veel volleybalplezier toe!