Houdt D1 tegen Somas/Activia D2 de ‘winning mood’ vast?

Afgelopen zaterdag was de 3e overwinning een feit voor onze dames. Het zelfvertrouwen is behoorlijk bijgetankt, ondanks het verlies van de 3e set. Onze dames spelen gewoon lekker hun eigen spelletje en loopt het gewoon lekker. Een goede middenmotor is dan nu ook het mooie resultaat.

Vandaag tegen Activia uit Sint Anthonis, die een puntje meer hebben gescoord (7/16). Ook over dit team is weinig te melden, behalve dat ze vorige week met 1-3 hebben verloren van Peelpush. Qua punten heeft Trivos beter gescoord (+640/-640 tegen +612/-643). Toch is de Nevobo prognose 2-3. Vanmiddag zijn Judith en Manon afwezig, maar dat zal geen probleem moeten zijn. We gaan het vanmiddag weer meemaken en met onze steun laten we de dames weer knallen.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*