2e winstpartij voor Trivosdames

Ledub Dames 2  –  Trivos Dames 1   1-3  (21-25, 14-25, 25-21, 15-25)

Fotograaf: Rob Jansen

Afgelopen zaterdag traden de Trivosdames aan tegen het 2e team van Ledub in Budel. Vooraf was al bekend dat Evi Bosmeier en Judith Schaap afwezig waren, waardoor aanvoerster Anne Veenstra de rol van Libero op zich nam. Dat Trivos zo goed uit de startblokken zou komen, was vooraf niet voorspeld.

In de eerste set was het redelijk gelijkwaardig, maar gaandeweg ging Trivos sterker spelen. Vooral verdedigend stond Anne Veenstra haar mannetje. In deze set was het opvallend dat er aan beide kanten weinig servicedruk was. Op het eind van deze set gaf Trivos een beetje gas bij en trok het de set naar zich toe.

Gedurende het verloop van de overige sets was het Trivos wat de klok sloeg. Alleen in de derde set vergaten de groene dames de trekker over te halen, waardoor het enigszins verslapte en deze set naar Ledub ging. Meteen na deze set was Trivos weer volledig bij de les en pakte het haar eigen niveau weer op.

Michelle Koolen was alle sets aanvallend en passend erg sterk en de goede afwisseling van de spelverdeelsters Vera de Weerdt en Lonneke Hoffmanns verliep eveneens uitstekend. In de laatste set was het met name Korinda Kant die aanvallend het team van Ledub in diepe rouw stortte. Klein minpuntje was wellicht dat er meer ballen over het midden gespeeld hadden moeten worden, om zodoende de aanvalslinie nog meer in stelling te kunnen brengen, maar de ballen die de middenaanvalsters Lieke Wouters en Stefanie Beekers kregen werden prachtig binnen geslagen. Esmee Driessen en Manon Ottjes completeerden de scoringsdrift van Trivos.

Door deze winstpartij zijn 4 punten toegevoegd en is Trivos bezig met een opmars naar de middenmoot. Met 11 punten uit 6 wedstrijden mogen de dames van coach Peter Groenen zeer tevreden zijn en nu hopen dat dit goede niveau nog beter zal worden.

Aanstaande zaterdag moet Trivos wederom een uitwedstrijd spelen in Tilburg tegen de nummer laatst Volley Dames 2, waarna het op zaterdag 16 november om 15:30 uur aantreedt tegen het 2e team van Somas/Activia uit Sint Anthonis. Het duel vindt plaats in de eigen Arcushal en de toegang is gratis.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Coronamaatregelen bij Trivos en Sportcentrum Arcus 😷Geldend vanaf 15 december 2020

- Er is vanaf 15 december 2020 geen binnensport toegestaan. Er zal dus tot en met 9 februari 2021 niet getraind gaan worden in Sportcentrum Arcus.

- Buiten sporten voor de jeugd tot en met 17 jaar is toegestaan, zij hoeven hierbij geen 1.5 meter afstand hoeven te houden.