Meer overtuiging en geloof devies voor Dames 2 tegen Heyendaal

Met 14 punten uit 4 wedstrijden staat Trivos Dames 2 op dit moment op de 3e plek in de competitie. Hiervan zijn er 5 punten behaald tijdens de thuiswedstrijd tegen Woudenberg Dames 1. Deze wedstrijd was weinig inspirerend en het enige noemenswaardige was dat het Trivos goed lukte om hun eigen spel te blijven spelen en de volledige selectie speelminuten heeft gemaakt.

Afgelopen zaterdag zijn er slechts 2 punten meegenomen vanuit Nijmegen, er werd tijdens een wisselvallige wedstrijd met 3-2 verloren van Heyendaal Dames 3. Helaas was Trivos niet in staat op het goede spel uit met name de 2e set vast te houden. Ze hadden met name moeite met de passing van sommige services en in de aanval werd er te weinig gevarieerd. De 4e set werd knap gewonnen na een 2-1 achterstand, maar de laatste set werd overtuigend gewonnen door Heyendaal met 15-5. Het 1e verlies is een feit en de meiden hebben zichzelf tekort gedaan, maar gelukkig is de schade minimaal.

Komende zaterdag wordt er wederom tegen de studentes uit Nijmegen gespeeld, maar dan thuis tegen het 2e team. Er wordt met een kleine selectie gespeeld want Femke en Sara zijn afwezig. Daarnaast is dit de laatste wedstrijd dat het team het ook zonder Marit moet doen. Heyendaal heeft slechts 2 wedstrijden gespeeld en staan met 6 behaalde punten op een huidige 8e plek. Om dit keer wel te winnen van Heyendaal is het belangrijk dat Trivos met meer overtuiging speelt en gelooft in zichzelf. Het kwalitatief goede spel wat ze kunnen spelen kan alleen vastgehouden worden indien ze de volledige wedstrijd scherp blijven en plezier maken. Hopelijk gaat dit zaterdag lukken en was het vorige verlies slechts eenmalig.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*