Dames 1 zaterdag tegen nr. 2 Peelpush

Eindelijk was de eerste overwinning een feit. Afgelopen zaterdag werd er gewonnen in Capelle aan den IJssel met 2-3, maar voor hetzelfde geld had er nog een grotere overwinning in gezeten. In ieder geval hebben onze dames hun visitekaartje afgegeven en is iedereen gewaarschuwd.

Zo wellicht ook de tegenstander van vandaag Peelpush uit Meijel. Het eerste team van Peelpush speelt eredivisie, dus logischerwijs zal dan het tweede team ook sterk zijn. Speelsters in opleiding gemengd met de ‘oudere’ garde is vaak een combinatie tot goed resultaat. Het tweede damesteam van Peelpush staat op een mooie 2e plaats met 16 uit 4. Op zich zeggen de kille cijfers niets. Tegen de huidige nummer 1 Volley Meerkerk hebben we maar met 2-3 verloren, na een 2-0 voorsprong. Dussssss……..voor de verandering nu eens geen vermelding van een prognose, kijken hoe dat uit pakt!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Coronamaatregelen bij Trivos en Sportcentrum Arcus 😷Geldend vanaf 15 december 2020

- Er is vanaf 15 december 2020 geen binnensport toegestaan. Er zal dus tot en met 9 februari 2021 niet getraind gaan worden in Sportcentrum Arcus.

- Buiten sporten voor de jeugd tot en met 17 jaar is toegestaan, zij hoeven hierbij geen 1.5 meter afstand hoeven te houden.