Met al 2 overwinningen op zak gaat D2 zaterdag op voor de volgende overwinning

De competitie is goed gestart voor Trivos Dames 2. Er zijn 7 punten behaald uit 2 wedstrijden, en dat zelfs binnen 3 dagen. Hiermee staan ze op dit moment op een 2e plek.

De eerste wedstrijd werd op zaterdag met 3-1 gewonnen van SSS Ds 3. Na een goede start en een 3-0 voorsprong wisten de dames het goede spel helaas niet vast te houden en werd de laatste set verloren.

Deze wedstrijd veroorzaakte gemengde gevoelens; blij omdat de eerste overwinning binnen was, maar ook wat teleurstelling om de laatste set. Veel tijd om hierbij stil te staan was er niet want de maandag erop stond er weer een wedstrijd op het programma.

Deze maandag werd er wederom gewonnen in Elst tegen Gemini Ds 2. Dit keer waren er 5 sets nodig om de winnaar aan te wijzen. Trivos wist zich na een 1-2 voorsprong en het verlies in de 4e set te herpakken en de 5e set te winnen.

Dit toont volgens coach Hennie aan dat het team snel stappen maakt en ook tegen ervaren ploegen wat in te brengen heeft.

Komende zaterdag wordt er thuis om 13.00 uur gespeeld tegen Woudenberg Ds 1.  Dit team staat op de 11e plek, maar heeft pas 1 wedstrijd gespeeld dus er is nog weinig over de tegenstander te zeggen. Zij hebben nog geen set gewonnen, dus zullen er extra gebrand op zijn om tegen Trivos hun eerste punten te pakken. Trivos is bijna weer op volle sterkte, alleen Marit is nog op reis voor een aantal weken.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*