D1 speelt zaterdag tegen Next Volley uit Dordrecht

Twee wedstrijden achter elkaar een voorsprong van respectievelijk 2-0 en 0-1 en dan toch niet de winst pakken. Het zal toch een keertje gaan gebeuren.

Als nieuwkomer in deze competitie toch al een behoorlijk visitekaartje afgegeven. Nou nog een beetje meer geluk en nog iets meer geslepenheid en dan krijgen we nog een verrekte leuk seizoen voor de kiezen.

Wellicht vanmiddag tegen Next Volley de ommekeer. Ook weer een relatief onbekende tegenstander, dus weer zien wat voor vlees we in de kuip hebben. Dat zal omgekeerd trouwens ook het geval zijn. NeVoBo prognose 2-3.

Trivos is op het moment van schrijven van dit artikel compleet. Drie punten hebben we nu binnen, dus het sprokkelen lukt aardig.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*