Vernieuwd D2 zaterdag eerste wedstrijd tegen SSS 3

Vandaag start de competitie van Trivos Ds 2 weer. Het team heeft helaas afscheid moeten nemen van een aantal trouwe speelsters. Demi is gaan studeren en Lindy is verhuisd. Elkie en Esmee zien we gelukkig nog vaak genoeg, want zij komen uit voor andere teams van Trivos. Daarentegen is er heel wat versterking bijgekomen. Nienke komt vanuit ons eigen dames 1 dus neemt heel veel ervaring met zich mee. Dan hebben we Kim en Mariska die vanuit andere verenigingen, heel verstandig, naar Trivos zijn gekomen. Tenslotte nog aanvulling vanuit onze eigen jeugd, Isa en Nikki. Het team is compleet en heeft ook een nieuwe trainer/coach: Hennie Visser. Er zijn oefenwedstrijden tegen drie teams gespeeld en er is ook weer fanatiek getraind. Dit jaar traint het team ook op de donderdagen in plaats van op de vrijdagen, waardoor er een rustdag is voordat de wedstrijden zijn op zaterdag.

Dit jaar doet Dames 2 ook mee aan het bekertoernooi. De eerste ronde van dit toernooi is gespeeld tegen Atalante en is door Trivos vrij gemakkelijk met 3-0 gewonnen. Vandaag wordt er in de reguliere competitie tegen het 3e team van SSS gespeeld. Een wedstrijd die ze helaas zonder 2 speelsters moeten spelen. Karin is op huwelijksreis en ook Marit is aan het reizen. Hennie verwacht dat het team vandaag heel gretig is in de verdediging, want hier is immers heel veel op getraind. Daarnaast zal er vooral heel veel plezier gemaakt moeten worden. Kom de dames vandaag om 13.00 uur aanmoedigen!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*