Debuut in de 2e divisie voor D1 tegen Volley Meerkerk’95

Het debuut in de 2e divisie zal vandaag voor onze dames gaan beginnen. Het team zal er op sommige posities ietwat anders uit zien, omdat een 3-tal speelsters van het kampioensteam er niet meer bij zijn. Nienke Visser is op eigen verzoek Dames 2 gaan versterken, Sophie Posthumus gaat haar talenten bij Alterno beproeven en Lotte Könning is gestopt. Assistent-Coach Hennie Visser is nu de trainer-coach van Dames 2 geworden. Michelle, Lonneke en Judith zijn de nieuwe aanwinsten in Dames 1. De voorbereiding was best goed te noemen. Weliswaar in de beker uitgeschakeld, maar toch goed gespeeld.

Vandaag de eerste partij van de competitie tegen een voor Trivos relatief onbekende tegenstander. In het team van Volley Meerkerk’95 speelt de van VoCASA terug gekeerde passer-loper Ramona Overdijk (22 jr). Het is in ieder geval de kat uit de boom kijken en eerst maar eens aftasten waar we staan. Op de nieuwe Arcusvloer zal het ook even wennen zijn, voor zowel het publiek als de speelsters.

De prognose van de Nevobo luidt een 2-3 verlies, maar dat zullen we dan nog wel eens zien!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*