Trivos jeugd voorbereidingstoernooi met 27 teams was groot succes

Het Trivos Jeugdvoorbereidingstoernooi werd voor de tweede keer georganiseerd door Ramon Groenen bij Trivos op zaterdag 24 augustus. Dit seizoen hebben er maar liefst 27 verschillende jeugdteams deelgenomen. Er hebben in totaal 12 MC-teams, 10 MB-teams en 5 MA-teams deelgenomen aan het toernooi van twaalf verschillende verenigingen (Trivos, Switch’87, Vollan’65, Avior, Salvora, Orion, VoCASA, Boemerang Komeet, Malden, Touché, Aetos en Gemini).

Het toernooi was begonnen met de eerste wedstrijden om 09.00u met de B-jeugd en de laatste wedstrijd werd om 17.15u gespeeld nog door de C-jeugd. Het unieke van het voorbereidingstoernooi is dat alles zonder scheidsrechter is gespeeld.  Trivos wilt alle teams bedanken voor het sportieve en leuke toernooi gedurende de dag. En de Trivosteams die hebben geholpen met het op en- afbouwen van alle velden en de Arcus voor het beschikbaar stellen van de zalen!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*