Zaalindeling, trainers gezocht, TC leden gezocht

De Arcus heeft hard gewerkt om in beide zalen een nieuwe vloer te leggen, dit is gelukt. Daarom beginnen de trainingen in de week van 19 augustus. Zie hieronder de zaalindeling.

De TC is  nog op zoek naar een trainer voor Meisjes A1 en Meisjes B2 voor de vrijdag training. We hebben voorlopig Peter Groenen bereid gevonden deze groepen onder zijn hoeden te nemen, echter zal dit voor maximaal 7 weken zijn. Hierdoor is de TC nog steeds druk opzoek naar trainer(s) voor deze leuke groepen meiden. Ben je enthousiast en wil je samen met deze meiden een positieve volleybal ervaring beleven dan mag je mailen naar tc@trivos.nl.

Ook is Trivos opzoek naar versterking binnen de eigen TC. We zoeken een vertegenwoordiger voor de herenlijn, dames breedte sport en meisjes prestatielijn en  mini coördinator CMV123. Ben je benieuwd naar één van deze onderdelen dan mag je mailen naar tc@trivos.nl.

Tot in de Arcus!

Met sportieve groet,

TC Trivos

Download (PDF, 599KB)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*