Dames recreanten winnen PD tegen degradatie!

De dames recreanten speelden donderdag 9 mei een PD wedstrijd in Horssen. En wel een wedstrijd om niet te degraderen van de B naar de C poule. 

Met hulp van Charlotte Molenaar want zij regelde een scheidsrechter, Michel Weijdt. Bedankt top geregeld ! 

Het werd een ongelooflijk spannende wedstrijd. De eerste set wonnen we met 27-25. Er werden door een andere scheids op cruciale punten dubieuze beslissingen gemaakt, maar we knalden lekker door en het pakte gelukkig goed uit voor ons.

Tweede set hadden we een geweldige adrenaline en we stoten door. SIOK speelde sportief en gaven flink wat tegengas. En plots kreeg Ruth Sonnemans, onze mid speelster, een harde bal in haar gezicht en moest het veld verlaten. We wisselden, lieten ons niet van de wijs brengen en pakten de draad weer op. We knokten verder, er werd hard geslagen, gedoken en we gingen er helemaal voor met z’n allen.

Het is 26-24 voor ons geworden en met 2 gewonnen sets was het een feit dat wij in de B poule mogen blijven spelen aankomend seizoen. Helemaal blij en trots op ons allemaal.

Anne-Fleur bedankt voor het coachen, Michel bedankt voor het fluiten, fijn dat je de wedstrijd na ons floot en onze wedstrijd nog kon aanmoedigen.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*