Trivos zoekt versterking voor de hoogste teams

Ben jij die sportieve topper die de beste teams van de leukste regionale vereniging komt versterken? Bij Trivos in Wijchen zoeken we nog dames en heren die een versterking zijn voor onze hoogste teams.

Dames 1

Dames 1 is dit seizoen kampioen geworden in de derde divisie en zal met een mix van jeugdig talent en iets meer ervaren speelsters de strijd aangaan in de 2e divisie. Trivos is een ambitieuze vereniging die al menig toptalent aan het Nederlands (jeugd)team heeft geleverd en zou het liefst door willen groeien tot de 1e divisie. Dus heb jij de drive, het talent en de motivatie om dit team verder te helpen, dan horen we graag van je.

Dames 2

Dames 2 is een talentvol team en het ‘zogeheten’ sprinkplank-team voor dames 1. Ze kwamen dit jaar voor het eerst uit in de promotieklasse en het leek even of ze al weer zouden gaan promoveren. Ze zijn op een keurige vijfde plek geëindigd. Een of twee goede aanvallers kan dit team zeker gebruiken. Dus heb jij talent en ambitie om deze (veelal jonge) dames verder te helpen, horen we graag van je.

Heren 1

Heren 1 is kampioen geworden in de eerste klasse en met dit team wordt er gewerkt aan de ambitie van Trivos om ook de herenlijn dermate prestatief te laten spelen, zodat we ook voor de heren een aantrekkelijke vereniging zijn in de omgeving. Wie durft er met dit superteam volgend jaar de strijd aan te gaan in de promotieklasse?? We horen graag van je!

Heb je interesse?

Stuur een mailtje naar tc@trivos.nl

Leave a comment

Your email address will not be published.


*