Willy Peters vrijwilliger van het jaar!

Zaterdag 30 maart hadden de kaderleden (onze vrijwilligers) van Trivos hun jaarlijkse kaderdag. De kaderleden werden eerst getrakteerd op een wervelende show van Comédienne Berit Companjen in de bibliotheek van Wijchen. Berit was snel en ontzag haar publiek niet. We hebben genoten van haar scherpe observaties en humor.

Direct na afloop van de voorstelling nam onze voorzitter Mark Schouten het woord om de vrijwilliger van het jaar bekend te maken. Eerst werden alle vrijwilligers bedankt. Alleen door samen de schouders er onder te zetten maken wij onze vereniging. Zo hield Mark ons voor. Iedereen is belangrijk. En één keer per jaar zetten wij iemand uit ons midden extra in het zonnetje die zich erg inzet voor onze vereniging. En……de vrijwilliger van het seizoen 2018 – 2019 is geworden….Willy Peters!  

Na een daverend applaus schreed Willy de trappen omlaag naar het podium. Hier mocht Willy de complimenten van de voorzitter in ontvangst nemen voor al het werk dat hij in de afgelopen 35 jaar voor de vereniging heeft gedaan. De lijst met functies die Willy heeft verricht was bijna eindeloos. Van lid van de technische commissie tot penningmeester. Van kampleider tot organisator van het Nachttoernooi. Er was bijna geen functie op te noemen die Willy niet heeft verricht. Na het in ontvangst nemen bij de gebruikelijke cadeaus die de vrijwilliger van het jaar krijgt zijn we met z’n allen naar Arcus gegaan waar de activiteitencommissie een fantastische feestavond voor ons had georganiseerd. De kaderdag 2018 was in één woord SUPER!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*