Trivos Meisjes A1 Kampioen!

Fotograaf: Erik Wouters

Trivos MA1 kon kampioen worden in de wedstrijd tegen hekkensluiter Pegasus MA1. De tribunes in de Ark van Oost waren gevuld met Trivos-publiek. De Trivos meiden moesten drie sets winnen om het kampioenschap binnen te halen (winnen dus!).

In de eerste set sloeg de kampioensstress toe. De Trivos-meiden kwamen niet in hun spel. Pegasus won de 1e set met 25-21. Trivos herpakte zich en knokte zich terug in de wedstrijd. Onze meiden wonnen de spannende 2e set met 24-26. Het eerste punt was binnen!

De derde set was een walk-over voor de sterk serverende Trivos-meiden: 6-25. Pegasus gaf echter niet op. De vierde set ging gelijk op. De Trivos meiden bleven vechten en haalden het derde punt binnen (21-25)! De 1-3 overwinning was ruim genoeg voor het kampioenschap. Proficiat meiden!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*