Trivos Meisjes C2 ongeslagen kampioen

Nadat ze in de eerste helft net het kampioenschap waren misgelopen, zijn ze vol goede moed aan de tweede helft begonnen. Omdat ze alle wedstrijden bleven winnen, was het afgelopen zaterdag zover, zo konden kampioen worden!

De meiden moesten naar Elst voor de wedstrijd tegen Gemini MC1. Met enigszins gespannen koppies begonnen ze aan de wedstrijd. Er waren drie gewonnen sets nodig voor het kampioenschap. Veel concentratie, mooie passes, goede aanvallen, slimme prikballetjes en een goede service zorgden ervoor dat ze de eerste drie sets vrij gemakkelijk wonnen. Ze waren kampioen!

Na even wat gejuich en blijdschap, besloten de meiden ook de vierde set te willen winnen, wat ze ook gelukt is. Met een goed gevoel en een lekkere doos Celebrations in de tas is het team weer huiswaarts gekeerd.

Op zaterdag 6 april spelen de meiden hun laatste thuiswedstrijd en dan gaan ze er een uitgebreider feestje van maken.

Nogmaals gefeliciteerd Floor, Noa, Daphne, Jamilla, Mara, Myrthe, Liv en Femke!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*