Wordt MA1 zaterdag in Nijmegen kampioen?

In de bloedstollende 1e competitiehelft werd nog maar net promotie naar de Topklasse misgelopen. Zo konden op de laatste competitiedag nog 5 van de 6 teams kampioen worden.

De doelstelling voor de 2e competitiehelft in de Hoofdklasse was dan ook snel duidelijk: kampioen worden! Dat deze doelstelling reëel was blijkt wel uit de cijfers tot nu toe:  met vaak zeer goed spel en teamspirit werden alle 8 wedstrijden gewonnen, waarbij slechts 5 sets zijn verloren.

Aanstaande zaterdag kan het kampioenschap worden binnengehaald. Er moet dan gewonnen worden van Pegasus MA1. De wedstrijd begint om 12.15 uur en wordt gespeeld in Ark van Oost, Cipresstraat 154  te Nijmegen. Supporters om deze toppers aan te komen moedigen zijn van harte welkom!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*