Trivos Dames 4 ongeslagen kampioen

14 maart moest Trivos dames 4 tegen de nummer 2, Boemerang Komeet dames 2, nog twee sets binnenhalen om het kampioenschap veilig te stellen. Dames 4 is een team wat bestaat uit een aantal ‘ervaren speelsters’, aangevuld met jonge dames die voor het eerste of tweede jaar in de dameslijn spelen. Ondanks het grote leeftijdsverschil, is het echt een team geworden en gingen ze per wedstrijd beter spelen. Waar ze in de eerste competitiehelft nog zes sets hebben ‘laten liggen’, is dat in de tweede competitiehelft niet meer gebeurd.

De dames maakte het nog even spannend in deze wedstrijd, ze waren allemaal wat meer gespannen nu er behoorlijk wat publiek was gekomen. De eerste set werd gewonnen met 25 – 20, de tweede set ging volledig gelijk op. Op setpoint kwam Boemerang toch nog terug tot 24 -24, maar uiteindelijk wist dames 4 de volgende twee punten binnen te halen en was het kampioenschap een feit. Daarna was de spanning eraf en werden de laatste twee sets ook nog redelijk eenvoudig binnen gehaald.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*