Dames 2 hoopt slag te slaan richting PD in topper tegen TweeVV

Op 2 maart jongstleden werd met 2-3 gewonnen in een moeizame maar vechtlustige wedstrijd van de nummer 9, Heyendaal Dames 2. Beide teams waren compleet aan elkaar gewaagd en dat was dan ook weer duidelijk in de setstanden te zien. Het totale puntenaantal van 103 (Heyendaal) en 107 (Trivos) speekt daarin boekdelen. Spannend was het wel en de vele toeschouwers en carnavals-vierders vermaakten zich uitstekend.

Vandaag is de tegenstander TweeVV Dames 1 uit Ede die haar naam eer aan doet gezien de stand op de ranglijst (2e). TweeVV is zogezegd in de winning mood en op jacht naar de kampioenstitel. Afgelopen zaterdag werd gewonnen van de nummer 1 LIVO Dames 2 in Westervoort met duidelijke cijfers. Op dit moment heeft TweeVV uit 18 wedstrijden 68 punten behaald, terwijl LIVO uit 19 wedstrijden 74 punten heeft.

Goed, vanmiddag onze dames tegen het eerste team van TweeVV. Vorig jaar was het een clash van jewelste en werd het 3-2 voor TweeVV. De set uitslagen waren shocking: 28-26,23-25,23-25,25-23,15-12. Beide teams moesten na afloop aan het zuurstof en de coaches hebben wekenlang bij een psychiater gelopen. In ieder geval belooft het vanmiddag een mooie pot volley te worden en zullen de zenuwen bij TweeVV groter zijn dan bij Trivos. Trivos heeft nu 57 punten uit 18 wedstrijden en kan met een beetje geluk nog de PD’s halen.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*