Dames 1 hoopt koppositie te versterken in topper tegen VVH

Na de moeizame 1-3 overwinning bij de studentes van Heyendaal staan de Trivos dames eenzaam aan kop met 15 punten voorsprong op de nummer 2 VVH, toevalligerwijs vandaag ook nog de tegenstander. Een topper zogezegd, maar eigenlijk ook weer niet!

Hoe zit dat dan…….welnu, de nummer 3 Set Up ’69 staat op 50 punten met 17 gespeelde wedstrijden. 1 wedstrijd minder dan Trivos (67 pnt) en VVH (52 pnt) dus. Komt bij dat Set Up afgelopen zaterdag met 3-1 heeft gewonnen van VVH, waarvan zelfs de laatste set met 25-8! Met nog 4 wedstrijden te gaan heeft Trivos (bij het ter perse gaan van deze flyer) aan 9 punten genoeg om het kampioenschap te vieren. Hopelijk laten de groene dames vandaag zien waarom ze kampioen gaan worden in de 3e divisie B.

Coach Peter Groenen heeft er alle vertrouwen in en gezien zijn voorspellingen aan het begin van het seizoen, zitten de dames geheel op schema.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*