Lef en scherpte moet D2 naar de overwinning helpen tegen Aetos D1

In een week tijd heeft Trivos dames 2 tien punten weten te behalen. Door deze twee overwinningen staan ze momenteel met 45 punten op een vierde plaats in de competitie. Thuis zijn er 5 punten behaald tegen Renswouw, dit is 1 punt meer dan in de uitwedstrijd eerder dit seizoen. Tegen Kidang is uit revanche genomen op het eerdere 1-3 verlies. Dit keer werd er met een kleine selectie vrij gemakkelijk gewonnen.

Zaterdag staat de return tegen Aetos dames 1 op de planning. Uit in Arnhem was Trivos met 2-3 te sterk. Willen de meiden deze keer overtuigender winnen dan zal er scherper en met meer lef gespeeld moeten worden. De vorige wedstrijd is uiteindelijk voornamelijk gewonnen op basis van servicedruk, dus deze moet ook nu uitstekend zijn.

Na deze pot wordt er aangemoedigd bij dames 1 om vervolgens deel te nemen aan de club avond vanaf 19.00 uur in sportcentrum Arcus. Hopelijk met wederom een overwinning op zak!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*