Dames 2 gaat voor 5 punten tegen rode lantaarndrager Renswouw

Trivos D2 – Renswouw D1 (13:00 uur, Sportcentrum Arcus)

Trivos Dames 2 is de tweede helft van de competitie begonnen met een 3-1 thuisoverwinning op WaHo Ds 2. Hierdoor staan ze met 35 punten op een huidige 5e plek in de competitie. Het hadden 36 punten kunnen zijn, als ook de ene verloren set gewonnen werd. Helaas hebben de meiden dit zelf laten liggen door met name veel servicefouten.

Zaterdag wordt er opnieuw gespeeld tegen een team dat onderaan de competitie staat. Dit keer is de tegenstander Renswouw Ds 1. Zij staan met slechts 5 punten op de 12e plek. Tijdens de vorige ontmoeting heeft Renswouw één van hun schaarse puntjes behaald tegen Trivos; er werd uit met 3-1 gewonnen door Trivos.

Zaterdag dus de kans om wel de volledige 5 punten binnen te slepen. Hiervoor moeten de dames iedere set alles geven en met name de foutenlast laag houden. Renswouw heeft niks te verliezen dus ze zullen er extra op gebrand zijn om een setje af te snoepen. Hopelijk is Trivos hier tegenop gewassen en gaan ze dit keer voor de 4-0 winst!

1 Comment on Dames 2 gaat voor 5 punten tegen rode lantaarndrager Renswouw

  1. Beste mevrouw/meneer

    Ik wil graag op volleybal. En ik had een paar vragen. Hoeveel zijn de kosten per jaar? Welke tijden zijn er als ne bijna 17 bent? En zou ik een gratis proefles kunnen volgen?

Leave a comment

Your email address will not be published.


*