D2 gaat tegen directe concurrent Gemini 2 voor de overwinning

Met 25 punten uit 9 wedstrijden staat Trivos dames 2 momenteel op een vijfde plek in de competitie. De laatste thuiswedstrijd is met 3-1 gewonnen van Rebelle Ds 1. Vorige week zaterdag werd er in een thriller van een wedstrijd met 2-3 verloren in Ede van nummer 1 TweeVV. Tijdens deze wedstrijd heeft Trivos laten zien daadwerkelijk veel tegenstand te kunnen bieden en speelden ze met vlagen heel goed volleybal. Helaas werd de laatste set verloren en heerste er ondanks een goede wedstrijd teleurstelling.

Vandaag wordt er gespeeld tegen Gemini Ds2. Zij staan 1 plek boven Trivos, maar hebben een wedstrijd minder gespeeld.
Tot nu toe worden de doelstellingen ruim gehaald, maar het team zou sterk genoeg moeten zijn om deze 5e plek ongeveer te kunnen handhaven. Er wordt vandaag wederom tegen een directe concurrent gespeeld, want het aantal punten ligt heel dichtbij van veel teams. Dat maakt de competitie erg spannend, maar daarom is iedere winst des te belangrijker. Vandaag de laatste thuiswedstrijd van de eerste helft. Hopelijk wordt de stijgende trend van thuisoverwinningen doorgezet vandaag.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*