Nieuw: Volleyballen vanaf 4 jaar bij de Trivos volleybalspeeltuin

!NIEUW! VOLLEYBAL(SPORT)SPEELTUIN BIJ TRIVOS !NIEUW!

In het seizoen 2018-2019 start Trivos met de volleybal(sport)speeltuin voor kinderen vanaf 4 tot en met 6 jaar. De volleybal(sport)speeltuin zal bestaan uit vier tuintjes een klimtuintje, speltuintje, trucjestuintje en een volleybaltuintje en zal gegeven worden in de Arcus op donderdagmiddag van 16.00u – 17.00u.

De eerste les van de Volleybal(sport)speeltuin is op donderdag 23 augustus!

Heeft u een zoon/ dochter met een leeftijd van 4 tot en met 6 jaar of kent u iemand in nabije omgeving en heeft interesse om drie keer vrijblijvend mee te doen met de volleybal(sport)speeltuin? Neem dan even contact op met ramon@trivos.nl om een afspraak te maken wanneer uw zoon/ dochter mee kan komen doen.

Meer informatie:

Download (PDF, 233KB)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*