Vertrouwenscontactpersoon

Trivos vindt het belangrijk dat iedereen zich altijd veilig voelt tijdens en na het sporten. Zoek contact als je je (seksueel) geïntimideerd voelt tijdens het sporten, agressie of geweld ervaart, je niet veilig voelt of merkt dat iemand jou of anderen discrimineert. Wanneer een ander jou lastig valt met zijn of haar gedrag en je zelf niet meer weet hoe je de situatie op moet lossen, kun je contact opnemen met een vertrouwenscontactpersoon (VCP) van Trivos. De VCP kan je helpen te zoeken naar een oplossing. Soms kan de oplossing makkelijk zijn maar soms moet de VCP je doorverwijzen naar anderen die je professioneel kunnen helpen.

Joly Dinnessen en Paul van der Wens zijn de VCP´s van Trivos.

Joly Dinnessen

Mijn naam is Joly Dinnessen (29 jaar) uit Wijchen. Ik heb ongeveer 5 jaar bij Trivos in de jeugd gespeeld en drie jaar geleden ben ik weer teruggekomen! Ik werk als docent Engels op een VMBO-school. Daarnaast heb ik nog een HBO-master afgerond, namelijk ‘Special Educational Needs’. Hiermee ben ik in leerlingbegeleiding en coaching gerold. Dit vind ik fijn om te doen. Daarom hoop ik ook een bijdrage te kunnen leveren aan Trivos zodat alle leden met plezier kunnen sporten en zich daarbij veilig kunnen voelen!

Paul van der Wens

Ik speel bij Trivos in Heren 4 en ben scheidsrechter. Vader van 4 dochters, waarvan twee ook bij Trivos hebben gespeeld. Een veilige omgeving waarin iedereen tot zijn / haar recht kan komen vind ik erg belangrijk.

Download (PDF, 339KB)

Mocht je  geen contact willen opnemen met een VCP van Trivos, dan kun je ook nog contact opnemen met de VCP van de Nevobo (Nederlandse Volleybalbond):

Download (PDF, 1.24MB)