Vertrouwenscontactpersoon

Trivos vindt het belangrijk dat iedereen zich altijd veilig voelt tijdens en na het sporten. Zoek contact als je je (seksueel) geïntimideerd voelt tijdens het sporten, agressie of geweld ervaart, je niet veilig voelt of merkt dat iemand jou of anderen discrimineert. Wanneer een ander jou lastig valt met zijn of haar gedrag en je zelf niet meer weet hoe je de situatie op moet lossen, kun je contact opnemen met een vertrouwenscontactpersoon (VCP) van Trivos. De VCP kan je helpen te zoeken naar een oplossing. Soms kan de oplossing makkelijk zijn maar soms moet de VCP je doorverwijzen naar anderen die je professioneel kunnen helpen.

Marga Nuijten en Paul van der Wens zijn de VCP´s van Trivos.

 

Marga (VCP Trivos)Marga Nuijten

Ik ben geboren in Wijchen en woon er nog steeds. Ik ben zestig jaar en ben al ruim dertig jaar lid van Trivos. Ik speel zelf (nog) in Dames 5 en ben jaren (mini-)trainer, scheidsrechter en bestuurslid geweest. Ik vind het heel belangrijk dat alle leden zich prettig voelen in de vereniging en bij het sporten, het trainen of het samenzijn voor en na het sporten.

 

Paul van der Wens

Ik speel bij Trivos in Heren 4 en ben scheidsrechter. Vader van 4 dochters, waarvan twee ook bij Trivos hebben gespeeld. Een veilige omgeving waarin iedereen tot zijn / haar recht kan komen vind ik erg belangrijk.

 

 

Mocht je  geen contact willen opnemen met een VCP van Trivos, dan kun je ook nog contact opnemen met de VCP van de Nevobo (Nederlandse Volleybalbond):

Download (PDF, 1.24MB)