Informatie

Wat is het Trivos Nachttoernooi?
Het Trivos nachttoernooi is een volleybal nachttoernooi dat dit jaar voor de 23e keer plaats vindt. Het is inmiddels uitgegroeid tot het grootste Volleybal Nachttoernooi van Nederland, met vorig jaar zo’n 700 deelnemers, verspreid over 70 teams. Het vindt plaats op zaterdag 22 december 2018 in Wijchen.

Inschrijven
Voor alle teams gaat de inschrijving vanaf zondag 18 november 2018 om 12:00 uur van start. Klik hier om in te schrijven.

Locatie
Het nachttoernooi is in sportcentrum Arcus in Wijchen. Kijk hier voor een routebeschrijving en informatie over de sporthal.

Niveau
Er doen mensen mee met veel verschillende niveau’s qua volleybal, van mensen die nog nooit een volleybal aangeraakt hebben tot soms eredivisie spelers. Daarom kan er in de hogere poules een aardig potje gevolleybald worden (daar doen veel spelers in mee van promotieklasse tot 2e divisie / Topdivisie), maar het is en blijft een gezelligheidstoernooi. Daarom hebben wij de ‘minimaal twee vrouwen per team’ regel: wel zo gezellig!

Hoe werkt het
We volleyballen van 21.00 tot ongeveer 3.30. Na het volleyballen komt het feest; van 3.30 tot in de vroege uurtjes. Overigens is er ook tijdens het hele toernooi al een DJ en eigenlijk begint het feest dus al om 19.30! (de sporthal is vanaf 19.30 open). Ook voor het nuttigen van een drankje en hapje hoef je niet te wachten tot na het toernooi in ieder geval! Zie ook de foto’s van vorig jaar, rechts op de pagina.

Zorg dat je vóór 23.00 uur binnen bent. Na 23.00 uur zijn de deuren gesloten.

Inschrijfgeld & entree
Het inschrijfgeld voor 2018 is 85 euro per team, maximaal 10 deelnemers en minimaal 2 dames per team. Daarnaast zijn er losse kaarten te verkrijgen a 12,- per persoon, dit geldt ook voor mensen die alleen komen kijken of alleen voor het feest komen. Het inschrijfgeld dient ook dit jaar van te voren overgemaakt te worden, instructies daarvoor ontvang je na het invullen van het inschrijfformulier per email. Na betalen is je inschrijving pas definitief.

Foto- en videomateriaal
Deelnemers en bezoekers van het Trivos Nachttoernooi geven automatisch toestemming om vastgelegd te kunnen worden op foto en video en geven hiermee ook automatisch toestemming dat deze beelden gepubliceerd kunnen worden op de website van Trivos en op de beeldschermen in Sportcentrum Arcus.

Vragen?
Stuur dan s.v.p. een mail naar nachttoernooi@trivos.nl, of vul het contactformulier in. Hopelijk tot ziens op 22 december!

geen-alcohol-onder-18