Petra

Hallo, ik ben Petra Peters-Bultink, getrouwd met Roy en moeder van Nena (10) en Neal (8). 19 jaar geleden ben ik in Wijchen gaan wonen en heb direct het volleyballen weer opgepakt bij het mooie Trivos. Al snel ben ik daar de B jeugd gaan trainen en even later ook als leiding mee op Trivoskamp. Dit zal mijn 13e kamp worden dit jaar. Zelf heb ik afgelopen jaar bij Dames 3 gespeeld en voor het 5e seizoen alweer de mini´s getraind en gecoacht

Voor de rest werk ik in een fabriek waar we medicijnen maken voor dieren, daar zorg ik dat de kwaliteit gewaarborgd blijft, zodat alle dieren altijd de beste medicijnen krijgen!

Mijn Hobby (naast volleybal natuurlijk) is, genieten van het leven .  Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Hier ben ik dan ook met mijn kampvriendjes alvast een feestje aan het vieren.

Ondertussen heb ik alle groepen op kamp wel begeleid. Maar dit jaar is er een nieuwe groep, niveau 5. En die mag ik samen met Manon Ottjes en Bart Vermeesch begeleiden. Ik heb er weer super veel zin in, want het beloofd dit jaar een spectaculair kamp te worden!!!