Charlotte

Ik ben Charlotte Molenaar 37 jaar oud. Ik woon samen met mijn gezin sinds 2009 in Wijchen. Ik heb een zoon van 9, Tobias  en een dochter van 7 jaar oud: Bente.

Voor mijn werk ben ik meestal in Nijmegen, ik werk bij Pluryn, een instelling voor mensen met een beperking. Na jarenlang leidinggevende te zijn geweest, richt ik me nu meer op beleidszaken. Als beleidsadviseur houd ik me bezig met ontwikkelingen binnen de organisatie en denk ik mee hoe zaken anders/ beter georganiseerd kunnen worden.

Ik volleybal al sinds mijn 11e, waarvan de laatste 7 jaar bij Trivos (dames 4).  Bente volleybalt nu voor het tweede jaar en speelt inmiddels niveau 2. Naast dat ik zelf volleybal, geef ik op zaterdag training aan niveau 5 en ben ik sinds dit jaar lid van de technische commissie.

Mijn dochter is vorig jaar voor het eerst mee geweest op Trivoskamp en ze vond het geweldig. Ik vond dat als moeder natuurlijk wel spannend, zo’n jonge meid, die ruim drie dagen van huis is..!  Ik heb ervaren dat er een fantastisch team staat en er een heel uitgebreid draaiboek is, waardoor de kinderen zich geen moment vervelen en uitstekend verzorgd worden.

Dus toen ik dit jaar gevraagd werd om mee te gaan op kamp, was ik direct enthousiast. Ik heb erg veel zin om met de grote groep kinderen en vrijwilligers op kamp te gaan!!