Bert

Mijn naam is Bert Hogemans. Ik ben 38 jaar en volleybal alweer 30 jaar. Op dit moment train ik mee met Trivos 1 maar speel ik geen competitie. Ik woon in de Huurlingse Dam, ben getrouwd met Karin en heb twee kinderen: zoon Marte (8) en dochter Lieve (7).

Doordeweeks speel ik de baas bij een ICT-bedrijf. ’s Avonds en in het weekend doe ik een boel andere dingen: ik speel saxofoon en ben regelneef bij Drumfanfare Michaël, ik doe veel voor de Nijmeegse Federatie van Muziekverenigingen die ik voorzit, en ik ben lid van een paar rekenkamers. Maar het liefst doe ik vaak en veel leuke dingen met de familie – wij houden allemaal van bijvoorbeeld Ridder Richard, films kijken op de bank, wandelen in het bos en bordspelletjes doen…

Twee jaar geleden, toen Marte ging volleyballen, ben ik zelf niveau 3 gaan trainen met Ramon. Dit jaar mag ik voor het eerst mee op kamp, en daar heb ik enorm veel zin in! (Hoewel ik een beetje angstig ben voor de ontgroening…) Wat mij betreft maken we er een feestje van, ik neem de saxofoon in ieder geval mee!