Susanne

Ik ben Susanne Jonkheer-Verstegen, 39 jaar oud en getrouwd met Merijn Jonkheer. Samen hebben wij drie stoere jongens in de leeftijd van 11, 9 en 7 jaar. Wij wonen allebei van jongs af aan in Wijchen.

Ik werk als leerkracht op de Bolster in Wijchen, dit is speciaal onderwijs. Ik werk nu voor het vijfde jaar met veel plezier op deze school. Dit jaar stond ik in unit 2 (groep 4,5,6) en na de voorjaarsvakantie ben ik naar unit 4 gegaan (groep 6,7,8). In de maand april ben ik een maand op reis naar Nepal, ik ga daar lesgeven op de summer school en genieten van het prachtige land.

Naast mijn werk volleybal ik twee keer in de week bij Atalante. Mijn oudste zoon, Sam, volleybalt bij Trivos. Hij gaat ook mee op kamp. Op de zaterdag geef ik training aan niveau 4 samen met Charlotte. Op donderdag geef ik alle jongens van niveau 4 en 5 training met veel hulp van Susan en Lizette.

Ik ben inmiddels een zeer ervaren kampleidster, want dit wordt mijn 17e Trivoskamp alweer, denk ik.

Dit jaar ben ik samen met Berend, Lieke, Laurens en Sara de leiding van de mini’s. Het gaat weer een fantastisch kamp worden voor uw kind! We gaan heel goed voor jullie kostbaarste bezit zorgen! Ik heb er erg veel zin in!