Charlotte

Ik ben Charlotte Molenaar 38 jaar oud. Ik woon samen met mijn gezin sinds 2009 in Wijchen. Ik heb een zoon van 10, Tobias  en een dochter van 8 jaar oud: Bente.

Voor mijn werk ben ik meestal in Nijmegen, ik werk bij Pluryn, een instelling voor mensen met een beperking. Na jarenlang leidinggevende te zijn geweest, richt ik me nu meer op beleidszaken. Als beleidsadviseur houd ik me bezig met ontwikkelingen binnen de organisatie en denk ik mee hoe zaken anders/ beter georganiseerd kunnen worden.

Ik volleybal al sinds mijn 11e, waarvan de laatste 8 jaar bij Trivos (dames 3).  Bente volleybalt nu voor het derde jaar en speelt inmiddels niveau 3. Naast dat ik zelf volleybal, geef ik op zaterdag training aan niveau 5 en ben ik lid van de technische commissie.

Mijn dochter is, toen ze zes jaar was,  voor het eerst mee geweest op Trivoskamp en ze vond het geweldig. Ik vond dat als moeder natuurlijk wel spannend, zo’n jonge meid, die ruim drie dagen van huis is..!  Ik heb ervaren dat er een fantastisch team staat en er een heel uitgebreid draaiboek is, waardoor de kinderen zich geen moment vervelen en uitstekend verzorgd worden.

Ik ga dit jaar voor het tweede jaar mee op kamp. Ik heb het vorig jaar als ‘nieuwe leiding’ als ‘een warm bad’ ervaren. Wat ik het jaar ervoor al had ervaren via mijn dochter was daadwerkelijk zo: er staat een team van vrijwilligers en elk moment is tot in de puntjes geregeld en verzorgd. Als het weer net zo mooi wordt als vorig jaar, kan ik niet meer wachten…!

Tot ziens op het kamp!

Charlotte