Guido

Ik ben Guido van der Zand, 45 jaar oud, vader van Bram (12), Thijs (15) en Kim (17). Dit jaar ga ik voor de 4e keer mee als kampleiding en ben nu kampleiding voor de B-groep.

Ik woon nu zo’n 13 jaar in Wijchen daarvoor heb ik altijd in Nijmegen gewoond. Ik werk als leidinggevende in een softwarebedrijf waar ik samen met mijn team mooie software maak voor de afvalindustrie.

Ik leerde Trivos kennen toen mijn dochter een aantal jaren terug als mini ging Volleyballen. Ik vind het een geweldige vereniging en ik ben er een beetje in opgezogen. Inmiddels help ik al een aantal seizoenen bij de trainingen van oa de MB1, MA1, D2 en D1. Daarnaast ben ik ook lid van de TC als vertegenwoordiger meisjes ABC-jeugd prestatiesport. En nu dit jaar dus voor de vierde keer mee als kampleiding.

Het Trivoskamp vind ik echt geweldig, ik krijg zoveel energie van alle leuke, gezellige en sportieve kinderen bij Trivos. De kampleiding maakt er ieder jaar weer een geweldig feest van en ik ben trots dat ik daar nu ook aan mag meewerken!