Ritchie

Ik ben Ritchie Jansen, ik ben 27 jaar en werk als chef kok in mijn vrije tijd. Ik ben op mijn 7e begonnen met volleybal en vanaf dat moment ook altijd meegegaan op kamp. Vanaf mijn 14e ben ik begonnen met training geven bij de mini’s en heb later ook nog de Meisjes C1 en Meisjes B1 training gegeven. Toen ik 17 was heb ik de mogelijkheid gekregen, samen met Jochem, om mee te gaan als aspirant leiding op het kamp.

Dit heb ik 6 jaar gedaan voor ik doorschoof naar de keuken, intussen had ik mijn koksopleiding afgemaakt en was er dus klaar voor om het stokje over te nemen van mensen die het niet meer aankonden om met mijn moeder in de keuken te staan.

Helaas kon ik er vorig jaar niet bij zijn door mijn nieuwe baan, maar dit jaar ben ik er weer, versterkt door Jochem (wellicht het jongste keukenteam tijdens het kamp, tot nu toe?).

Aankomend jaar staat er natuurlijk alleen maar sla, rauwe groente en fruit op het menu. Snoep en chips wordt verboden en ranja wordt vervangen door water… Ik heb er nu al zin in!