Jochem

Hallo, ik ben Jochem Boer, 27 jaar en woon in Wijchen. Ik werk als woonbegeleider bij ’s Heeren Loo in Druten en daar heb ik veel plezier in.

Toen ik 7 jaar werd ben ik gaan volleyballen bij Trivos en vanaf die tijd ben ik ook mee gegaan met het volleybalkamp. Eerst als kind natuurlijk en vanaf dat ik 17 jaar werd ben ik samen met Ritchie voor het eerst meegegaan als (aspirant) leiding. Ook heb ik ongeveer 10 jaar training gegeven bij de mini’s, maar dit kan ik helaas niet meer doen door mijn werktijden.

Op kamp ben ik ook altijd leiding geweest van de mini’s (op die leeftijd zijn ze namelijk nog lief), maar sinds 2 jaar ben ik in de keuken te vinden. Eerst als kok in opleiding met Corine en aankomend jaar mag ik met m’n maatje Ritchie de keuken in.

Ik denk dat we dit jaar maar eens lekker veel dingen gaan maken die kinderen niet lusten zoals spruiten, boontjes, witlof en andijvie…

Nou als jullie er net zo veel zin hebben als ik dan komt het vast weer helemaal goed en gaan we er weer een geslaagd kamp van maken. Tot snel!

Oh ja snoepjes zijn uiteraard verboden dit jaar!