Petra

Hallo, ik ben Petra Peters-Bultink, getrouwd met Roy en moeder van Nena (11) en Neal (9). 20 jaar geleden ben ik in Wijchen gaan wonen en heb direct het volleyballen opnieuw opgepakt, en wel bij het mooie Trivos. Al snel ben ik daar de B jeugd training gaan geven en even later ook als leiding mee op Trivoskamp. Dit zal mijn 14e kamp worden dit jaar. Zelf ben ik dit jaar naar een andere volleybal vereniging gegaan. Ik speel nu in Horssen bij Atalante, waar ik met een onwijs gezellig team volleybal. Voor het 6e seizoen geef ik de mini´s training, dit jaar weer niveau 4!

Voor de rest werk ik in een fabriek waar we medicijnen maken voor dieren, daar werk ik nu als productie specialist. Ik zorg er dan voor dat de kwaliteit en effectiviteit van de medicijnen optimaal zijn, zodat alle dieren altijd de beste medicijnen krijgen!

Mijn Hobby (naast volleybal natuurlijk) is, genieten van het leven. Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd.

Ondertussen heb ik alle groepen op kamp wel begeleid. Maar ook dit jaar zal de nieuwe groep, niveau 5 er zijn en die begeleid ik ook dit jaar. En die mag ik samen met Marcel en Janneke begeleiden. Ik heb er weer super veel zin in, want het beloofd ook dit jaar weer een top kamp te worden!!!