Miriam

Hallo allemaal. Ik ben Miriam Pijnappel en ga dit jaar weer mee op Trivoskamp! Dit jaar zal ik voor de tweede keer meegaan in de rol als kokkie. Graag stel ik me aan u voor.

Ik ben hiervoor al acht keer mee geweest als kampleiding en ben zelf als kind ook negen jaar mee geweest. Al deze keren waren allemaal even bijzonder, ieder jaar iets om naar uit te kijken. Daarom ben ik dit jaar extra blij dat mij gevraagd werd om weer mee te gaan!

Zelf volleybal ik al vanaf de mini’s bij Trivos en speel momenteel al een aantal jaren met veel plezier in Dames 2. Daarnaast ben ik erg actief binnen de vereniging. Ik zit in de Activiteiten Commissie en ben scheidsrechter. De club zit in mijn hart en ik ben dol op het verenigingsleven.

Ik ben werkzaam als HR Flex coördinator bij Arvato Bertelsmann B.V. in Heijen. Dit is een grote logistieke dienstverlener, waar ik verantwoordelijk ben voor de coördinatie van de verschillende uitzendbureaus en de connectie met de operatie. Dit werk bevalt me erg goed. Ik vind het leuk als dingen goed geregeld en georganiseerd zijn.

Dit jaar ga ik dus voor de tweede keer mee als kokkie! Dit is me vorig jaar erg goed bevallen, dus dan doe ik het graag weer! Ik ben dol op eten en om te koken voor andere mensen, dus dat moet helemaal goed komen! Ik heb er zin in, tot dan!