Miriam

Hallo allemaal. Ik ben Miriam Pijnappel en ga dit jaar weer mee op Trivoskamp! Dit jaar zal ik voor het eerst meegaan in de rol als kokkie. Graag stel ik me aan u voor.

Ik ben hiervoor al zeven keer mee geweest als kampleiding en ben zelf als kind ook negen jaar mee geweest. Al deze keren waren allemaal even bijzonder, ieder jaar iets om naar uit te kijken. Daarom ben ik dit jaar extra blij dat mij gevraagd werd om weer mee te gaan!

Zelf volleybal ik al vanaf de mini’s bij Trivos en speel momenteel al een aantal jaren met veel plezier in Dames 2. Daarnaast ben ik erg actief binnen de vereniging. Ik zit in de Activiteiten Commissie en ben scheidsrechter. De club zit in mijn hart en ik ben dol op het verenigingsleven.

Sinds september 2015 werk ik als intercedente/planner bij Olympia. Vanaf september vorig jaar werk ik vanuit het magazijn van Kruidvat in Heteren. Hier verzorg ik de planning van de flexkrachten. Dit werk bevalt me erg goed. Ik vind het leuk om mensen aan een baan te helpen en hou ervan als dingen goed geregeld en georganiseerd zijn.

Dit jaar ga ik dus voor het eerst mee als kokkie! Ik ben dol op eten en om te koken voor andere mensen, dus dat moet helemaal goed komen! Ik heb er zin in, tot dan!