Voorlichting ouders van de mini´s over Trivoskamp 2015

In mei is het weer zover, dan gaan we met zijn allen op kamp. Dat mag je natuurlijk niet missen! Het jaarlijkse Hemelvaartkamp van Trivos begint op donderdag 14 mei en duurt tot en met zondag 17 mei 2015.

Ja, ik wil mee op kamp! Schrijf je nu in!

 

Voorlichtingsbijeenkomst voor de ouders van de mini´s

Voor mini’s die voor de eerste keer meegaan is het soms spannend. Onze ervaring is dat het meestal voor de ouders van deze mini’s nog veel spannender is. Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Toch is er voor u geen reden om ongerust te zijn. Trivos organiseert al meer dan 25 jaar het jaarlijkse Hemelvaartkamp. Er gaat een uitgebreide en ervaren groep begeleiding mee (15 – 20 volwassenen). Wij vinden het altijd erg jammer als ouders besluiten om hun kind nog niet mee te laten gaan, omdat ze hun kind nog te jong vinden. Dat respecteren wij, maar als wij uw ongerustheid kunnen wegnemen, dan doen we dat graag. Het Trivoskamp is elk jaar opnieuw een groot succes, waar kinderen erg veel plezier beleven en waar nog lang over wordt nagepraat.

Omdat het voor uw kind misschien de eerste keer is dat hij of zij meegaat, organiseren wij op zaterdag 28 februari 2015 van 10.30 tot 11.30 uur een voorlichting in de business ruimte van Sportcentrum Arcus. Mark Schouten, als hoofdleider, en enkele van de mini-leiding zullen hierbij aanwezig zijn om u iets te vertellen over het kamp en uw eventuele vragen te beantwoorden. Wij hopen van harte dat u komt.

Wilt u eerder contact? Bel of mail met Mark Schouten (mark@trivos.nl / 06 – 23 700 790).

DSC03105RIMG0519