Henk van den Elzen op 69-jarige leeftijd overleden

Op maandag 22 april is Henk van den Elzen op 69 jarige leeftijd overleden.

Henk was meer dan 30 jaar een lid van onze verenging. Hij begon met volleyballen bij de recreanten, kreeg de smaak te pakken en speelde toen jarenlang competitie in het vriendenteam Heren 5 (inmiddels H4). Verschillende vrijwilligerstaken werden door Henk ingevuld, hij was recreanten begeleider, trainer/coach en scheidsrechter. Altijd positief kritisch aanwezig op de ledenvergadering. Nadat hij vanwege zijn gezondheid gedwongen was te stoppen met volleyballen bleef Henk persoonlijk lid van Trivos en een trouw bezoeker van de thuiswedstrijden van Heren 4 en Dames 1.

We gaan Henk missen en wensen Gerna, zijn kinderen, familie en (volleybal)vrienden veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Bestuur Trivos

Leave a comment

Your email address will not be published.


*